Overview

Овој комплекс се гради како главна дестинација на семејствата кои сакаат да ја пронајдат оазата на мирот и безбедноста.
Позиционирањето и понатамошниот развој на инфраструктурата им дава вредност на „Вили 22“, претворајќи ја во „прва станица“ во градот Тетово. Изградете го вашето семејно јадро во мир, хармонија и рамнотежа, повеќе од идеален дом, Вили 22 нуди нов стандард, незаборавно животно искуство. Овие вили ја нудат посакуваната приватност на домот во центарот на градот.
Комплексот нуди 20 вили со иста големина и со ист поглед една до друга со површина од XX м2. Вилата е организирана со дневна соба со модерен ентериер, кујна, 3 спални, 3 бањи, подрум. Вилата е поплочена со најпрестижните брендови, почнувајќи од апарати, порцелански водовод, внатрешноста на дневната соба и спалната соба се избрани со елегантен вкус што го прави станот удобен и пријатен. Фантазијата на нашите дизајнери и дизајнери ме натера да понудам модерен стил, сè е тоа што го претвора вашиот дом во програма против стрес!

  • СтатусВо изградба
  • ЛокацијаТетово
  • ТипВилас
  • Тотал18 Вилас

Изберете го вашиот дом

Изберете го вашиот дом
ПРОДАДЕНО ПРОДАДЕНО Вила 1 Вила 2 Вила 3 Вила 4 Вила 5 Вила 6 Вила 7 Вила 8 Вила 9 Вила 10 Вила 11 Вила 12 Вила 13 Вила 14 Вила 15 Вила 16 Вила 17 Вила 18

ПРОДАДЕНО

Вилата е продадена

ПРОДАДЕНО

Вилата е продадено

Вила 1

Вила 2

Вила 3

Вила 4

Вила 5

Вила 6

Вила 7

Вила 8

Вила 9

Вила 10

Вила 11

Вила 12

Вила 13

Вила 14

Вила 15

Вила 16

Вила 17

Вила 18

Локација

Адреса

Тетово, Северна Македонија
маил: info@eurovia.mk
тел: + 389 44 350 991