Overview

Duke i qëndruar besnik traditës së komplekseve rezidenciale, sjellim risi në konceptin e ndërtimit.
“Kennedy Residence ” është një objekt me stil shumë të veçantë arkitekturor dhe strukturor. Në një vendodhje të pakrahasueshme në lagjen John Kennedy në Shkup, rezidenca ofron më të mirat e nivelit të lartë të jetesës, ku familjet gëzojnë komoditetin e jetës së lakmuar rezidenciale. Apartamentet janë dizejnuar me qëllim për të krijuar hapësirën më të mire për të jetuar, komode e me stil koherent, me hapësira të bollshme dhe me materiale cilësore.
Të vendosur për të sjellë gjithmonë standarte të reja e për të krijuar projekte që ruhen brez pas brezi, ne mendojmë për çdo detaj të projektit duke mos bërë kompromise për cilësinë e lartë të ndërtimit.
Projekti po sjellë një standard të ri në turizmin në vendin tonë, me shërbime të dedikuara dhe të specializuara. Për këdo që po merr në konsideratë investimin në tregun gjithnjë në rritje të turizmit dhe pronave të paluajtshme në Maqedoninë e Veriut, Kennedy Resinedce ofron mundësi investimi përmes Programit të Qiradhënies.
Arkitektura dhe stili modern i kësaj residence do të tejkalojë pritshmëritë dhe aspiratat e klientëve.

 • StatusiNë ndërtim e sipër
 • LokacioniJohn Kennedy, Shkup
 • TipiApartamente
 • Apartamente në total91

Lokacioni

 • Skopje City Mall- 5,8 km / 16 minuta me makinё
 • Spitali special “Acibadem Sistina”– 3,3 km / 10 minuta me makinё
 • Qendra Klinike – 4,2 km / 12 minuta me makinё
 • Qendra e qytetit tё Shkupit – 3,9 km / 12 minutame makinё
 • Parku i Qytetit – 4,1km / 12 minuta me makinё
 • Aeroporti Shkup – 24,4 km / 25 minuta me makinё
 • Kodra e Diellit – 71,9 km / 1 orё me makinё
 • Canyon Matka – 26,7 km / 29 minuta me makinё

Adresa

John Kennedy
Shkup, Maqedonia e Veriut
email: faton@eurovia.mk
mobile: 070/ 335 – 250