Kush Jemi Ne

Eurovia Reality është një agjensi e pasurive të patundshme me qendër në Maqedoninë e Veriut, me një ekip specialistësh të cilët kujdesen për ju nëse jeni duke blerë, shitur, marrë me qira apo duke kërkuar një menaxher profesional të pronave të investimeve.

Çfarë të dhënash personale mbledhim dhe pse i mbledhim ato

Komente

Kur vizitorët lënë komente në web faqe, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, dhe gjithashtu IP adresën e vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e spam-it.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendndodhjes së ngulitur (EXIF GPS). Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë të vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

Forma kontaktesh

Cookies

Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të vendosni të ruani emrin tuaj, adresën e emailit dhe faqen tuaj në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni të dhënat tuaja përsëri kur të lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të identifikoheni, ne gjithashtu do të konfigurojmë disa cookies për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookies për hyrje zgjasin për dy ditë dhe cookies për opsionet e ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Më mbaj mend”, identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookie-t e hyrjes do të hiqen.

Nëse redaktoni ose botoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo redaktuat. Skadon pas 1 dite.

Analizat

Me kë ndajmë të dhënat tuaja

Nëse kërkoni rivendosjen e fjalëkalimit, adresa juaj IP do të përfshihet në emailin e rivendosjes.

Sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

Nëse lini një koment, komenti dhe meta të dhënat e tij ruhen për një kohë të pacaktuar. Kjo në mënyrë që të njohim dhe miratojmë çdo koment vijues automatikisht në vend që t’i mbajmë në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, modifikojnë ose fshijnë informacionet e tyre personale në çdo kohë (përveç që nuk mund të ndryshojnë emrin e tyre të përdoruesit). Administratorët e faqeve të internetit gjithashtu mund të shohin dhe modifikojnë atë informacion.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë web faqe, ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që ne mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që të fshijmë çdo të dhënë personale që kemi në lidhje me ju. Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që ne jemi të detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të postave të padëshiruara.