CategoriesKëshilla

10 arsyet pse njerëzit i duan planet e hapura

Të gjithëve u pëlqen të jetojnë në plane të hapura, kjo është një trend në rritje këto ditë dhe kjo është arsyeja pse kjo tendencë po bëhet më e famshme. Ata janë një element kryesor në rimodelimet moderne të shtëpive dhe një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar pothuajse çdo hapësirë. Në të vërtetë, shtëpitë me koncept të hapur nuk janë asgjë e re. Dizajni ka ekzistuar që nga fundi i shekullit të 19-të.
Por këto shtëpi kanë ardhur në kërkesa të mëdha vetëm gjatë viteve të fundit pasi përfitimet e tyre të shumta u bënë gjithnjë e më të njohura. Më poshtë janë 10 arsyet pse njerëzit i duan planet e hapura:

Lidhni hapësirën e jashtme dhe të brendshme
Një plan i hapur dyshemeje ju ndihmon të lidhni hapësirat tuaja të brendshme dhe të jashtme. Do të bëjë një lidhje unike midis hapësirave të brendshme dhe të jashtme të jetesës së shtëpisë tuaj.

E ndieni shtëpinë tuaj më të madhe
Heqja e pozicionimit të elementit të kushinetave të ngarkesës dhe mureve të brendshme ju ndihmon të ndiheni më pak të mbingarkuar dhe hapësirë ​​më të madhe.

Pamje më e përmirësuar dhe dritë natyrore
Njerëzit i pëlqejnë planet për dysheme të hapura sepse mund të marrin më shumë dritë natyrore dhe pamje të përmirësuar. Ekspozimi natyror i dritës është provuar se rrit produktivitetin, përmirëson gjendjen tuaj shpirtërore dhe madje do të flini më mirë.

Hapësirë ​​e hapur, një mendje e hapur
Njerëzit nuk ndihen rehat në hapësira të mbyllura. Një koncept i hapur i planit të dyshemesë ju jep një ndjenjë të shkëlqyer të një mendjeje të hapur dhe hapësirës së hapur.

Rrjedhje më e mirë e ajrit
Planet e hapura gjerë të dyshemesë e bëjnë të lehtë mposhtjen e nxehtësisë. Gjatë verës, ju mund të merrni më shumë rrjedhje të ajrit nëpër hapësirat e hapura të shtëpisë tuaj.

Shtimi i fleksibilitetit
Planet e dyshemesë së hapur shtojnë fleksibilitet të madh në shtëpitë tuaja të ëmbla. Le të marrim një shembull nëse zona juaj e ngrënies është e lidhur me zonën tuaj të dhomës së ndenjes, distanca fillon të mjegullohet. Kjo do t’ju japë më shumë mundësi dhe fleksibilitet.

Më argëtuese 
Nëse i doni ahengjet me miqtë dhe familjen tuaj. Plani i dyshemesë së hapur ju përshtatet më së miri, mysafiri lehtë mund të përzihet dhe të ecë lehtësisht nga dhoma në dhomë, të ndjehet më shumë komoditet dhe lehtësi.

Më shumë hapësirë ​​për të jetuar.
Planet e dyshemesë së hapur ju japin më shumë hapësirë ​​për banim sesa planet e afërta të dyshemesë.

Afroheni me njerëzit
Planet e dyshemesë së hapur lejojnë që më shumë njerëz të jetojnë në të njëjtën dhomë dhe hapësira. Kjo është e mirë për argëtim, për familjen dhe mysafirët.

Duket bukur
Planet e dyshemesë së hapur duken mahnitëse dhe më të bukura.

modern-open-floor-plan
Montierra_GreatRm-BkYard-2_920
Open-Floor-Plan-Luxurious-New-Construction-kitchen-equipped-with-appliances-and-dining-room-table-900x450

Previous
Next
Eurovia Reality is a real estate agency based North Macedonia, with a team of specialists who look after you whether you are buying, selling, renting or seeking a professional investment property manager.


Useful links

GET IN TOUCH
Highway Tetovo – Skopje 1200 Tetovo  North Macedonia 
+389 44 350 991
info@eurovia.mk