ÇKA NDËRTOJMË

Projektet Aktuale

0 +
Projekte të përfunduara
PËRSE TË NA ZGJIDHNI NE

Aty ku jeton lumturia

ÇKA BËJMË

Ndërtojmë ëndrra
që nga viti 1978

Objekte Rezidenciale

Eurovia Group investon me sukses në Patundshmëri duke krijuar një seri hapësirash rezidenciale në vende strategjike në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri dhe Kosovë.

Misioni ynë është të angazhohemi në çështje që shqetësojnë individët, familjet dhe komunitetet përmes një angazhimi pa kompromis për të krijuar ambiente të jashtëzakonshme jetese, pune dhe argëtimi.

Objekte Komerciale

Duke këshilluar për marrëveshjen më të dobishme për ju dhe pastaj duke siguruar kontratën, ne sigurojmë që interesat tuaja tregtare të përfaqësohen më së miri. Ekipi ynë multi-disiplinor mund të negociojë në emrin tuaj dhe t’ju këshillojë për zgjidhjet për çdo çështje që lind. Me pak fjalë, ne synojmë t’i shtojmë vlerë biznesit tuaj në çdo hap të procesit të zhvillimit komercial.

Investo

Filozofia jonë ka qenë gjithmonë partneriteti me partnerët kryesorë strategjikë dhe financiarë. Së bashku ne përdorim ekspertizën, kapitalin dhe markën tonë për të ndërtuar biznese të klasit botëror.

Investimet e Eurovia Reality kërkojnë në mënyrë aktive për tokë dhe projekte ku investitorët privatë përballen me pasuri të dobëta ose kanë mungesë të njohurive të menaxhimit të aseteve në shtëpi ose thjesht nuk janë të apasionuar për të kryer ngarkesën e duhur të detyrave, duke shndërruar pasurinë e tyre në margaritar me shkëlqim me vlerë krijuese të sapo shtuar, ne ndërhyjmë me buzëqeshje dhe përkushtim. Ristrukturimi ose zhvillimi nga e para pasuritë e paluajtshme shndërrohen në objekte të dëshirës dhe koleksione të kërkuara.