ШТО ГРАДИМЕ.

Избрани проекти

0 +
Завршени проекти
ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС.

Каде што живее среќата

ШТО НИЕ ПРАВИМЕ.

Градиме соништа
од 1978

Станбени објекти 

 Еуровиа Групацијата успешно раководи со недвижната индустрија создавајќи низа станбени простории на стратешки локации во Р.Северна Македонија, Албанија и Косово.

Нашата мисија е да одговориме на прашањата што ги загрижуваат поединци, семејства и заедници преку бескомпромисна посветеност да создадеме извонредни средини за живеење, работа и одмор.

Индустриски Објекти

Советувајќи за најкорисната зделка за вас и потоа обезбедувајќи го договорот, осигуруваме дека вашите трговски интереси се најдобро застапени. Нашиот мултидисциплинарен тим може да преговара во ваше име и да ве советува за решенија за сите прашања што ќе се појават. На кратко, имаме за цел да додадеме вредност на вашиот бизнис на секој чекор од процесот на развој на бизнисот.

Инвестиции

Нашата филозофија отсекогаш била партнерство со клучни стратешки и финансиски партнери. Заедно ја користиме нашата експертиза, капитал и бренд за да градиме деловни активности од светска класа.

Eurovia Reality Investments активно бара земјиште и проекти каде што приватните инвеститори се соочуваат со лоши средства или немаат знаење за управување со домашните средства или едноставно не се страствени за извршување на соодветниот обем на работа, трансформирање на нивните средства во нив во сјајни бисери со ново додадена креативна вредност, ние интервенираме со насмевки и посветеност. Преструктуирање или развој од нула недвижен имот станува предмет на желба и потребни колекции.
Eurovia Reality е агенција за недвижнини со седиште во Р.Северна Македонија која со својот тим специјалисти се грижат за вас без разлика дали купувате, продавате, изнајмувате или барате професионален менаџер за инвестиции во недвижнини.

 

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

 

КОНТАКТ

Автопат Тетово – Скопје 1200 Тетово Р.Северна Македонија
+389 44 350 991